ØKOLOGISKE BAKERE SMILER BREDERE
Det var det perfekte oppdraget. Lage godt innhold for Godt Brød. Det økologiske bakeriet skulle feire 20 års jubileum og ville lage bok.
Samtidig trengte de innhold til nettsider, faceboook, instagram og nyhetsbrev. Vi slo det hele sammen. Bokprosjektet ble et lokomotiv for å lage masse godt innhold til bakeriet.
En liten bonus var at vi aldri spist så mye gode solsikkebrød, surdeigsbrød, baguetter, rundstykker, kanelboller, skoleboller, nøttescones...
CABIN HOOD GIKK GLOBALT
Vi dro til Imingfjell i Buskerud sammen med arkitekt Grethe Løland i Arkitektværelset for å fotografere og skrive historien om den lille tøffingen av en fjellhytte hun har tegnet. Nyhetsbrevet med tekst og bilder spredte seg raskt på de beste arkitektur-magasinene fra USA til Japan og Tyskland. Ikke så overraskende egentlig, så fin som den er.
DET GRØNNE ER OFTE DET BESTE
Etterspørselen etter økologisk mat øker. Men fortsatt er det mange som ikke vet hvorfor det er bedre for klima, smak og dyrevelferd å velge grønt. Vi har hjulpet Rema 1000 med å fortelle kundene alt de ikke trodde de trengte å vite om økologi og grønn livsstil.
FJELLET SOM FØDTE EN BOK
For ganske nøyaktig 50 år siden var en håndfull klatrere samlet i en villa på Bygdøy i Oslo. Der besluttet de å stifte Norges første, åpne klatreklubb. Klubben ble oppkalt etter fjellet de klatret i, Kolsåstoppen i Bærum, en 379 meter høy kolle med bratte stup i to himmelretninger.
IBY har produsert boka I begynnelsen var fjellet for Kolsås Klatreklubb. Det er en jubileumsbok, men også en historie om norsk fjellsport, utbredelsen av sportsklatring, konflikten rundt innendørsklatring og verdien av å røyke pipe på standplass.
Torbjørn Ekelund har skrevet teksten, Kristin Sauge har laget designet.